MERSİN İLİNDE ANTİDEPRESAN İLAÇ VE BENZERİ BİTKİ SATIŞ ORANLARI - Uğur, Ali; Everest, Ayşe (Bağımlılık Dergisi, 2017)
Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan depresyonu insanların yenme yöntemlerinden olan bitki ve ilaç satışları, geleneksel tıp ve medikal tıp açısından değerlendirerek; Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ile bazı aktar ve eczaneler çerçevesinde 2016 yılında Ağustos ve Ekim ayları arasında araştırılmıştır.